Speciale gezichtsbehandelingen

Glowing skin is always in.

Soms heeft de huid meer nodig dan alleen een behandeling.

De onderstaande behandelingen zijn therapeutische behandelingen om de huid net even wat meer te geven. Erg mooi om evt. in kuurverband te ondergaan.  Vaak gecombineerd met het juiste voedingsprogramma voor jouw lichaam om tot mooi resultaat te komen. Op deze manier corrigeren we de huid daar waar nodig is en werken we zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Succes verzekerd!

Wil je weten of onderstaande behandelingen voor jouw geschikt zijn? Boek dan een gratis huidintake in.

Behandelingen

Skindeep beauty's Micro-needling therapie

De beste manier om het herstellend vermogen van de huid te stimuleren is het “doelgericht beschadigen van de opper- en lederhuid”. De afweerreactie die op gang komt stimuleert de groei van voedende kleine bloedvaatjes en een nieuw zacht collageenlaagje.

Micro-needling therapie kan vooral worden ingezet voor de behandeling van post-acné littekens, fijne lijntjes, grove poriën, zonschade, huidveroudering, vochtarme huid en een doffe huid. Afhankelijk van de indicatie en wensen kunnen we micro-needling behandelingen afwisselen met peelings of andere behandel methodes.

Hoe werkt micro-needling?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een vibrerende pen met minuscule steriele naaldjes. We maken onder hoge snelheid kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Op deze manier stimuleren we de huid precies genoeg om het natuurlijk herstelvermogen van de huid te activeren. Door prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken en om onnodige huidreacties te voorkomen, is een goede voorbereiding van de huid belangrijk. Daarom zie ik je graag 2 tot 4 weken van te voren, zodat ik zorgvuldig jouw huid kan beoordelen en een persoonlijk behandeladvies voor je kan samenstellen. 

Boek een gratis huidintake in zodat we kunnen bekijken of micro-needling geschikt is voor jouw huid.

  • Micro-needling gelaat €95,-
  • Micro-needling gelaat/hals €139,-
  • Micro-needling gelaat/hals/decolleté €189,-
  • Micro-needling gelaat 5x (incl. producten t.w.v. €75,-) €475,-

Skindeep beauty’s Cell Treatment €130,-

Een unieke behandeling op basis van levende jonge stamcellen uit de rhodiola plant. Antioxidanten en vitaminen in levende vorm dat als een masker op de huid wordt aangebracht. Gewoonlijk wordt er een gedroogd extract aangebracht van de rozenwortel, maar nu werken we dus met levende cellen die direct resultaat leveren aan de huid.

Deze behandeling is vooral geschikt voor de huid die wel wat voeding en kracht kan gebruiken, als je bijvoorbeeld ziek bent geweest of je huid heeft gewoon extra voeding nodig! De stamcellen werken op diep niveau en zorgen ervoor dat de huid er glanzender, steviger en krachtiger uitziet.

De cellen geven de huid kracht om zichzelf te repareren. Voeding voor de huid op het hoogste niveau!
Zeer geschikt in kuurvorm!

Skindeep beauty’s Bio-peeling Piura €65,-

De professionele dieptereiniging van de huid! Vooral geschikt voor de huid met problemen zoals acné, onzuiverheden, pigmentvlekken en huidveroudering.

Deze kruidenpeeling is ontwikkeld met nieuw ontdekte werkstoffen en is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden, zuren, extracten en plantoliën. 100% natuurlijk. Werkt krachtig en doeltreffent. Waar veel peelings alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Piura Bio Peeling de huid van binnenuit en zet de huid aan tot herstel en verbetering. Het resultaat is een gezonde, schone en “Glowing Skin”.

Geschikt voor alle huidtypes, ook voor mannen, getinte en donkere huid. 

Losse behandeling €65,-

Kuur van 3 behandelingen €180,- (€15,- korting)

PAKKETDEAL inclusief producten voor thuisgebruik t.w.v. €70,45, nu €130,-

Na de Bio-Peeling is belangrijk om de huid met speciale producten thuis te verzorgen, zodat het resultaat optimaal zal zijn.

Skindeep beauty’s Cosmofacial Treatment €65,-

Cosmofacial is gezichtsreflex voor huidproblemen, zoals acné, rosacea en extreme verslapping. De behandeling gaat dieper in op de oorzaak van huidproblemen in het gezicht en wordt individueel afgestemd op het type huid. Tijdens de massage wordt er gemasseerd met klei en mineralen producten. Bij de massage wordt er gewerkt aan de hand van de Oosterse Vijf Elementen leer; Aarde, Metaal, Water, Vuur en Hout, met daarbij de drukpunten (acupunctuurpunten) en de meridianen. Verder wordt de bevat de behandeling een mooie liftende massage wat ervoor zorgt dat de doorbloeding in de huid wordt geactiveerd.

 Cosmofacial stimuleert het lichaam om intern te genezen, wat in het gezicht weer te zien is.

Je voelt je beter zowel lichamelijk al psychisch, de huid verbetert zichtbaar. Cosmofacial pakt huidproblemen aan bij de oorsprong.

Dit is de orginele Cosmofacial ontwikkeld door Lone Sorensen.

Boek nu een behandeling online