Cadeaubon

cadeaubon

The true art of giving.

Bestel jouw cadeaubon gemakkelijk online en verras iemand met een heerlijk behandeling naar keuze of met mooie natuurlijke,  huid verbeterende producten van Maria Akerberg of Piura Skincare.

De cadeaubon wordt feestelijk verpakt naar jouw opgestuurd.

The GREATEST in all of living is this JOY that comes from freely GIVING

Onderaan de pagina kan je jouw cadeaubon bestellen

Gemakkelijke Detox Box voor thuis

Bestel de 9-daagse milde detox box online.

Deze box bevat alle benodigdheden voor een grondige reiniging van jouw lichaam.

Heb je huidproblemen, houdt je vocht vast en voel je je moe en energieloos? Doe dan deze Detox kuur gemakkelijk thuis, je hebt alleen deze box nodig en verse boodschappen en de inhoud van deze box begeleid je stap voor stap door de detox.

Het resultaat van hiervan is een betere spijsvertering, snellere en betere verbranding en een mooie gehydrateerd huid zonder ontstekingen. 

Innerwave Mild vastenkuur bestaat uit 3 fasen:

-een 3-daagse afbouwfase, een 3-daagse mild vasten fase en tot slot weer een 3-daagse opbouwfase, incl.uitgebreide handleiding met gedetailleerde uitleg, tips en achtergronden van het programma. Per programmadag een beschrijving van de voeding en recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch en diner.

-Een handige boodschappenlijst met alle producten en ingrediënten die tijdens het programma benodigd zijn.

-5 voedingssupplementen (capsules, erwteneiwit poeder) voor het opnemen en afvoeren van gifstoffen uit de darm. voor de ontgifting van de lever en het aanvullen van mineralen, vitamines en essentiële antioxidanten voor het ondersteunen van het immuunsysteem en het verbeteren van de darmflora en het optimaliseren van de spijsvertering.

Voor het reinigen van de dunne darm, magnesiumsulfaat.

Mocht je tussendoor vragen hebben ben ik bereikbaar voor begeleiding.