Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen Skindeep beauty

Bij Skindeep beauty geloof ik er heilig in………

Stress = inflammatie, inflammatie = ziekte

Emotie’s zijn gelinkt aan onze huid en onze algemene gezondheid, daarom ligt bij mij in de behandelingen een sterke nadruk op ontspanning om het hoofd en het lichaam te kalmeren. Door regelmatig tijd voor jezelf te nemen d.m.v. een massage stimuleer je het zelfhelend vermogen van het lichaam waardoor je beter in staat bent om de hectiek van alledag aan te kunnen.

Jij ademt diep en ik doe de rest…………

Behandelingen

Skindeep beauty’s Healing Hotstone massage 65,-

Een ontspannende en zachte massage met warme stenen en warme olie. Ideale behandeling om het overprikkelde zenuwstelsel te kalmeren. Bloed en lymfe gaan weer beter door het lichaam stromen en spierblokkades worden door de warmte beter opgelost.

Skindeep beauty’s Recovery Treatment 75,-

Geef jouw lichaam en gezicht een boost met deze heerlijke behandeling. Ik geef zowel het lichaam als het gezicht een scrub met de White Chocolade scrub, een peeling op basis van zeezout en oliën. Lymfe en bloed gaan weer stromen, afvalstoffen worden hierdoor beter afgevoerd en alles gaat weer tintelen.
Daarna geven we het gezicht een massage met vochtinbrengende oliën en crème’s.

Skindeep beauty’s Detox rug Treatment 50,-

Een behandeling waarbij we ons compleet focussen op de rug. We geven deze een ontgiffende scrub, en daarna een klei/algen pakking (ook fantastisch om de lever te ondersteunen). Daarna masseren we de rug zodat lymfe en bloed weer goed doorstromen en spierblokkades zijn verdwenen. Hier wordt evt. gebruikt gemaakt van bindweefselmassage technieken, cupping of juist zachte massage grepen, ik bekijk wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen.

Skindeep beauty’s Full Body Massage 65,-

Weldadige, ontspannende lichaamsmassage met warme amandelolie waarbij verschillende technieken worden geintegreerd, zoals Lomi Lomi, klassieke ontspanningsmassage grepen, acupressuur en reiki.

Voel je weer thuis in je lichaam!