Meet & Treat Skindeep beauty kennismakingsbehandeling

Meet & Treat Skindeep beauty

Wil je graag op een natuurlijke en gezonde manier jouw huid verbeteren of verjongen, of wil je graag weten wat je kunt doen aan jouw huidproblemen zoals acné, eczeem en rosacea? Dan is een Meet & Treat behandeling echt iets voor jou. Ik ben gespecialiseerd in het effectief behandelen van huidproblemen en kan tijdens de Meet & Treat een goed idee krijgen waarbij jou het probleem is ontstaan. Dit kan komen door darmproblemen, verkeerde voeding voor jouw lichaam of door stress. Ik ben opgeleid als huidspecialist, orthomoleculaire voedingscoach en hormoontherapeute io.

Tijdens de Meet & Treat krijg je na de intake een volledige behandeling afgestemd op jouw huid. We reinigen de huid, geven de huid een dieptereiniging met evt. een peeling (hangt van de huid conditie af), masseren de huid en je krijgt een masker.

Na de behandeling krijg je advies mee voor jouw huid. Dit zal bestaan uit voedingsadvies, product gebruik en supplement advies. Alles optimaal afgestemd om jouw huid in een goede conditie te krijgen. Ik leg jou uit waar het vervolg traject uit bestaat en we bekijken of dit voor jou wat is.

Na afloop is er de mogelijkheid om een startersset van het natuurlijke Zweedse merk Maria Akerberg met 10% korting te kopen zodat je ook thuis kan werken aan een mooie, gezonde en stralende huid.

Je bent van harte welkom!

Meet & Treat €45,- ipv €60,-

Boek een 60 minuten lichaamsbehandeling in (hotstonemassage, deeptissue massage of een ontspanningsmassage en ontvang 25% korting!

Deze korting geldt in de maanden oktober en november.

Ga voor een diepe ontspanning en loslaten tijdens een lichaamsbehandeling.

Stress geeft veel klachten en voor veel mensen is het moeilijk om zich compleet te ontspannen. Tijdens een massage kom je weer helemaal in jouw lichaam terecht en voel je je langzaam weer tot diep in je tenen zacht worden.

We all need a little TLC!

Try-out Bindweefselmassage voor jouw huid

Facials

Wil je ook eens ervaren wat een bindweefselmassage voor jouw huid kan doen?

Dit kan nu voor €30,-

Een bindweefselmassage zorgt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling

 

Bindweefselmassage is 1 van de meest geboekte behandelingen! Dit komt omdat, naast dat het resultaat geeft!, ook nog eens heel erg lekker en ontspannen aanvoelt! Ja echt waar!

De eerste keer zal de huid moeten wennen, we gaan stress en verklevingen uit de huid masseren. Maar naar gelang de kuur vordert voelt het steeds beter en ontspannen aan, de huid wordt soepel en stevig.

De massage is uiterst geschikt als rimpel- en littekentherapie. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd. Ook wordt de massage  vaak toegepast bij passieve acne, afwijkingen in de talgafscheiding, ‘degeneratie’ van de huid, rimpels en huidplooien, hypertrofische, keloïde, atrofische en sceloserende littekens. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid er aanzienlijk frisser, jonger en strakker uitziet.

Bindweefselmassages worden voor een blijvend effect in kuurverband uitgevoerd.

Maak een afspraak voor de 1e keer bindweefselmassage try-out en ervaar wat het voor jouw huid kan betekenen.