Gezichtsbehandelingen

Glowing skin is always in

Mocht je huidproblemen hebben dan zullen producten alleen jouw huid niet gaan redden!
Bij huidproblemen zoals acné, eczeem, droge of juist te vette huid, doffe en vale huid, kunnen we kijken waar het probleem vandaan komt. Daarna gaan we, deze vaak hormonale onbalans, verteringsproblemen, voedingstekorten, candida of stress, corrigeren.
Dit kunnen we doen door de juiste natuurlijke producten te gaan gebruiken die het natuurlijk zelfhelend vermogen van de huid ondersteunen en de voeding aan te passen, samen met de juiste behandeling voor jouw huid. De huidbehandelingen worden standaard behandeld met de natuurzuivere producten van Maria Åkerberg, een 100% natuurlijk en biologisch merk uit Zweden.
Na 10 weken heb je weer een gezonde, glanzende en stevige huid.

Mocht je al een mooie huid hebben en wil je de huid op een natuurlijke manier onderhouden dan zijn de onderstaande behandelingen zo samengesteld dat ze perfect aan al jouw huidwensen voldoen.

Het resultaat: een stevige, stralende en glanzende huid!

Bij zwaardere huidproblemen zoals acné, rosasea of andere problemen zal ik gaan werken met de mesopeels van Mesoestetic, deze huidproblemen hebben een gerichtere aanpak nodig en een gericht behandeltraject die ik met je zal bespreken. Het resultaat kan bij sommige huidproblemen ook wat langer duren. 

Mocht je een aanvullende verzekering hebben dan worden deze behandelingen vaak vergoed vanuit de zorgverzekering.

Onderaan deze pagina kan je jouw behandeling online inboeken.

Behandelingen

Skindeep beauty’s Energizing Bindweefsel Treatment 77,50

Een behandeling voor de huid die wel een oppepper kan gebruiken. Door middel van een peeling en bindweefselmassage brengen we de huid gauw weer in een topconditie. Geschikt voor de doffe, verslapte en ouder wordende huid. Deze behandeling is verder prima geschikt voor diegenen die hun huid in topconditie willen houden.

Wat is een bindweefselmassage? Dit is een pittige effectieve massagetherapie voor het stimuleren van collageenaanmaak. Het verstevigd de huid en deze ziet er na de behandeling frisser, gladder en voller uit! In kuur verband is deze massagetherapie in staat om de huid zichtbaar te verbeteren.

Vraag in de salon naar de bindweefselmassage kuur of boek een gratis huidintake in om te kijken of jouw huid geschikt is voor bindweefselmassage!

Skindeep beauty’s Acne Clearing Treatment 65,-

Detox jouw huid schoon van pukkeltjes, littekens en pigmentatie. Krijg uiteindelijk weer die frisse, schone huid door middel van een enzyme peeling, AHA- fruitzuur peeling, diepte reiniging en een kalmerend masker. De massage wordt aangepast aan jouw huidconditie; dit kan een lymfedrainage zijn of een guashamassage. Jouw huid voelt en ziet er weer schoon en stralend uit! 

Voor tienerhuiden t/m 18 jaar 50,- (deze behandeling bevat geen massage!)

Mocht je aanvullend verzekerd zijn dan wordt deze behandeling vergoed door jouw zorgverzekering! 

Skindeep beauty’s Peeling Therapie Mesoestetic 90,-

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de Acne Peelings van Mesoestetic.
Mesoestetic ontwikkeld uiterst effectieve behandelingen voor huidproblemen. We werken hierbij vaak in een behandeltraject van een aantal peelings die een stap verder gaan en die ik inzet om in de eerste instantie hardnekkige acne op te ruimen.
Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.
Als we met deze peelings gaan werken dan wordt dit ondersteund met producten voor thuis. In combinatie met een orthomoleculaire behandeling kunnen er op deze manier mooie resultaten worden behaald. Mocht je nou hardnekkig acne hebben kom dan eerst langs voor een intake gesprek of een Meet & Treat behandeling, zo kan ik bekijken wat het juiste behandeltraject voor jouw huid is en je daarover goed informeren.

Inhoud Mesopeel behandeling:
• reiniging van de huid
• voorbereiding op de peeling
• aanbrengen peeling vloeistof
• neutraliseren van de peeling
• Crystal Fiber vliesmasker, Anti-stress mask of Hydra-vital mask
• afsluitende verzorging

Mocht je aanvullend verzekerd zijn dan wordt deze behandeling vergoed door jouw zorgverzekering! Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekeraar. 

Skindeep beauty’s Calming Treatment 65,-

Een anti-couperose zuurstof behandeling voor de rode en gevoelige huid die ervoor zorgt dat inflammatie op de huid verminderd. De huidweerstand wordt verbeterd zodat de huid niet meer geïrriteerd en droog aanvoelt. de roodheid is verdwenen en de huid is zacht en stralend. 

Skindeep beauty’s Anti-oxidanten Treatment 65,-

Een rijke anti-aging vitamine-C behandeling om de collageenaanmaak in de huid te stimuleren en de huid van hoogwaardige voedingsstoffen te voorzien. 
Zorgt ervoor dat de huid weer stralend en egaal wordt en vermindert pigment vlekjes, de huid voelt weer vol en stevig aan. Ook erg mooi in kuurverband!

Skindeep beauty’s Customized Treatment 65,-

Weet je niet precies welke behandeling voor jouw huid geschikt is? Ik bekijk tijdens de intake wat het beste is voor jouw huid en geef een customized treatment.

Beschikbaar voor 30 minuten – 60 minuten – of 90 minuten!

Skindeep beauty’s Microdermabrasie Treatment €75,-

Vooral geschikt voor de wat dikkere, groffe huid met hyperpigmentatie en post-acne plekjes.
Verbeterd de celvernieuwing van de huid, zodat de huid weer glanzend en stralend wordt. De huidstructuur en conditie van de huid wordt verbeterd, groffe poriën worden fijner van structuur. Ook deze behandeling doen we vaak in kuur verband, vraag naar de mogelijkheden.

Skindeep beauty’s Guasha treatment 65,-

Detox jouw huid met de Chinese Guashabehandeling. We verbeteren de energiedoorstroming, de doorbloeding en de lymfecirculatie in het gezicht met deze ontspannende massagevorm.
Guasha is een eeuwenoude massagevorm uit China waarbij met een jadesteen afvalstoffen uit het gezicht masseren. Hierdoor gaat bloed en energie weer beter stromen, voeding wordt beter naar de bovenste huidlaag getransporteerd en de huid ziet er gezonder en stralender uit! erg geschikt als je veel vocht vast houdt in het gezicht en rond de ogen.