Voeding bij huidproblemen

Heel jouw huid van binnenuit

De Skindeep beauty programma’s voor acné, eczeem, rosacea en anti-aging zijn op maat gemaakte programma’s om huidproblemen effectief en blijvend aan te pakken. Huidproblemen ontstaan vaak in de darmen, door een verkeerd voedingspatroon of voeding die simpelweg niet geschikt is voor jouw lichaam.

De darmen raken ontregeld en er kunnen ontstekingsreactie’s in het lichaam/huid ontstaan. Door jouw voedingspatroon onder de loep te nemen en te corrigeren daar waar nodig is, gaan we weer een gezond en blijvend huidbeeld creëren.

Een gezonde en holistische aanpak naar een schone, mooie en stralende huid!

Inside-out huidbehandelingen omvatten een 10-weken skin wellness programma op maat gemaakt voor jou! Een mooie huid is hard werken en vraagt om een holistische aanpak. Met deze programma’s heb je een mooiere huid in 10 weken.

Alle programma’s bevatten:

  • intake en anamnese + een extra gratis voedingsconsult
  • 5 huidbehandelingen elke 2 weken
  • 10% korting op de producten van Maria Åkerberg of een gratis product van Mesoestetic bij jou eerste bezoek
  • voedingsprogramma op maat gemaakt met recepten
  • supplementen aanbeveling om de huid te ondersteuen.

 

Acné verbeter huidprogramma:

Een natuurlijke aanpak om acné te verminderen.Bij acné is er vaak sprake van insuline resistentie en de juiste voeding speelt een belangrijke rol bij het effectief aanpakken van huidontstekingen.  Mijn inside-out aanpak bestaat uit een combinatie van voedings- en lifestyle advies, natuurlijke enzyme/AHA- peelings, microdermabrassie en producten die de acné effectief thuis aanpakken. Dit programma is zowel geschikt voor tieners als de hormonale acné op latere leeftijd.

Eczeem, roodheid verbeter huidprogramma:

Kalmeer eczeem, roodheid, gevoeligheid en rosacea op een natuurlijke manier! Ik combineer in dit programma voedingsadvies die gericht zijn op het herstellen van de gevoelige, ezeemhuid of de huid met rosacea.  Met kalmerende en opbouwende huidbehandelingen gaan we de huid weer in balans te krijgen. verder bekijken wat er thuis aan huidverzorging gedaan kan worden, zodat de huid weer kan gaan glanzen en niet meer rood en trekkerig aanvoelt.

Herstel en anti-aging programma:

Voel je goed en “turn back the clock” op een natuurlijke en gezonde manier. Door dit programma gaat jouw huid weer stralen en ga je je weer energieker voelen!

Bindweefselmassage, peelings en een voedingsplan op maat, om binnen 10 weken er weer goed uit te zien. Ik ga je leren hoe de huid meer collageen kan gaan aanmaken zodat je minder snel verouderd. Dit is ook een perfect programma als je bijv. gaat trouwen en er op jouw mooist uit wil zien.

Wil je weten of 1 van deze programma’s geschikt is voor jou, of wil je precies weten wat het inhoud dan kan je altijd een gratis intake inboeken bij mij. Dan kijken we wat de mogelijkheden voor jou zijn.

De programma’s kosten 474,- waarbij je gratis een extra voedingsconsult van mij krijg t.w.v. 55,-

Gaan we werken met de Mesopeels van Mesoestetic dan kost het programma 574,- (incl. een extra gratis voedingsconsult en een crème van Mesoestetic t.w.v. 52,-)

Wil je alleen een voedingsplan zonder huidbehandelingen dan is dit ook mogelijk.

Een uitgebreide intake met voedingsplan op maat gemaakt voor jou, inclusief recepten kost 150,- en elk daarop volgende sessie 55,-.

(als er eventueel getest moet worden: darmontlastingstest, voedingsintollerantie test of een andere testen dan worden deze nog los berekend, de testen zelf betaal je aan het laboratorium en het uitwerken hiervan kost een extra consult!)

Dit programma is een inverstering in jouw toekomstige gezondheid.            

Marjolein