Services

Gezichtsbehandeling

Mijn belofte aan jouw huid………….

De gezichtsbehandelingen zijn zo samengesteld dat elk persoon de juiste behandeling  en aandacht krijgt voor zijn huid, zodat deze kan transformeren naar een gezonde, stralende en strakkere huid. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke, resultaat gerichte huidverbetering.

Lees verder...

Lichaamsbehandeling

Jij ademt diep en ik doe de rest….

Emotie’s zijn gelinkt aan onze huid en onze algemene gezondheid, daarom ligt bij mij in de behandelingen een sterke nadruk op ontspanning om het hoofd en het lichaam te kalmeren. Door regelmatig tijd voor jezelf te nemen dmv. een massage stimuleer je het zelfhelend vermogen van het lichaam waardoor je beter in staat bent om de hectiek van alledag aan te kunnen.

Lees verder...

Voeding

Lets talk about food…………

Wil je echt jouw huidproblemen aanpakken, dan kan je een huid/voedings programma boeken zodat we echt wat kunnen gaan doen aan die vervelende acné, eczeem en rosacea. Niet alleen jouw huid zal verbeteren maar ook jouw humeur, hormonen en energieniveau verbeterd. Verschillende programma’s zijn mogelijk, maar ook hierbij gaan we weer persoonsgericht aan de slag. Heel jouw huid van binnenuit!

Lees verder...

Meet & Treat Skindeep beauty

Wil je graag op een natuurlijke en gezonde manier jouw huid verbeteren of verjongen, of wil je graag weten wat je kunt doen aan jouw huidproblemen zoals acné, eczeem en rosacea? Dan is een Meet & Treat behandeling echt iets voor jou. 

Klik op onderstaande button voor meer info.