About

About Marjolein

Jarenlang heb ik zelf met ernstige huidproblemen rondgelopen. Acne, psoriasis, eczeem…. noem het maar op! Ik ben de opleiding schoonheidsspecialist gaan doen om meer over de huid te leren. Maar begreep al gauw dat huidproblemen op een dieper level ontstaan, nl. in de darmen en door onze levensstijl.

Na de basisopleidingschoonheidsspecialist ben ik me gaan specialiseren in acnétherapie en bindweefseltherapie. Ik volgde de  opleiding tot Orthomoleculaire voedingsadviseur en de opleiding hormoontherapeute bij Hormoon Community Nederland. 

In mijn werk als wellness therapeute en holistisch health coach kreeg ik de mogelijkheid om te leren van de beste holistische behandelaars en coaches en daardoor kunnen zien wat de Ayurveda, Chinese medicijnen leer, reflexologie, aromatherapie en massage voor onze gezondheid kunnen betekenen. Door alles wat ik heb geleerd en heb ontdekt, heb ik niet alleen mijn huid geheeld, maar kan ik anderen nu ook helpen naar een egale, schone en sterke huid d.m.v. de juiste voeding, natuurlijke cosmetica en de juiste behandelingen.

Deze kennis en liefde voor de huid en gezondheid wil ik zoveel mogelijk delen en overbrengen op mijn klanten. Ik ben ervan overtuigd dat de basis voor een mooie, gezonde en stralende huid begint bij een gezonde leefstijl. Echte schoonheid bereik je niet alleen met verzorging van de buitenkant, maar moet ondersteund worden met de juiste voeding en behandelingen voor een zichtbaar en duurzaam effect.

Skindeep beauty: een natuurlijke behandelaanpak en voedingsadvies voor de huid.

Het is mijn misie om vanuit innerlijke gezondheid uiterlijke schoonheid te realiseren.

About Skindeep beauty

Skindeep beauty in Langedijk – Oudkarspel is de plek waar jij je kunt terugtrekken van je hectische leven en je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van natuurlijke schoonheid.

Een plek waar Marjolein Plak jou meeneemt naar de beste versie van jezelf.

Marjolein gebruikt haar kennis van de huid, van de Ayurveda, Chinese medicijnenleer en haar kennis van voeding en hormonen om jouw huid weer in optimale conditie te brengen en te laten stralen. Dit alles in combinatie met verschillende gezichtsmassage technieken.

Schoonheid is een proces, niet een product!

Crème’s, serums en oliën zijn magische substanties die we op de huid smeren zodat deze weer kan stralen en verjongen, we love it! Maar ondanks wat de schoonheidsindustrie ons graag doet geloven, de sleutel tot een mooie huid zonder huidproblemen is niet de eeuwige zoektocht naar de mirakelcrème in dat potje.

Schoonheid gaat dieper dan dat, de huid is een levend orgaan dat jouw gezicht en lichaam beschermd en heeft zowel van binnen als van buiten verzorging nodig. Met de juiste voeding, natuurlijke cosmetica en behandelingen kunnen we onze huid helpen en laten stralen als nooit tevoren.

Bij Skindeep beauty werk ik  met 100% natuurlijke en biologische cosmetica.

Zo wordt gewerkt met het Zweedse merk MARIA ÅKERBERG. De huidverzorgingsproducten en de make-up zijn gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie. Ze zijn rijk aan belangrijke plantaardige vetzuren, mineralen en vitaminen. De verschillende koudgeperste etherische oliën geven de producten fantastische natuurlijke geuren! Dit merk is biologisch en duurzaam geproduceerd.

Ontdek de duurzame producten van MARIA ÅKERBERG en investeer tegelijk in de toekomst van jouw dierbare huid en gezondheid!

Shop hier jouw producten online: Skindeepbeautyonlinestore.nl

Verder werk ik als er huidproblemen zijn met MESOESTETIC.

Ik ben lid van de de branche vereniging de Anbos.