Speciale gezichtsbehandelingen voor huidverbetering

Glowing skin is always in.

Soms heeft de huid meer nodig dan alleen een behandeling.

De onderstaande behandelingen zijn therapeutische behandelingen om de huid net even wat meer te geven. Erg mooi om evt. in kuurverband te ondergaan.  Vaak gecombineerd met het juiste voedingsprogramma voor jouw lichaam om tot mooi resultaat te komen. Op deze manier corrigeren we de huid daar waar nodig is en werken we zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Succes verzekerd!

Wil je weten of onderstaande behandelingen voor jouw geschikt zijn? Boek dan een gratis huidintake in.

Behandelingen

Skindeep beauty's Micro-needling therapie

De beste manier om het herstellend vermogen van de huid te stimuleren is het “doelgericht beschadigen van de opper- en lederhuid”. De afweerreactie die op gang komt stimuleert de groei van voedende kleine bloedvaatjes en een nieuw zacht collageenlaagje.

Micro-needling therapie kan vooral worden ingezet voor de behandeling van post-acné littekens, fijne lijntjes, grove poriën, zonschade, huidveroudering, vochtarme huid en een doffe huid. Afhankelijk van de indicatie en wensen kunnen we micro-needling behandelingen afwisselen met peelings of andere behandel methodes.

Hoe werkt micro-needling?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een vibrerende pen met minuscule steriele naaldjes. We maken onder hoge snelheid kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Op deze manier stimuleren we de huid precies genoeg om het natuurlijk herstelvermogen van de huid te activeren. Door prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken en om onnodige huidreacties te voorkomen, is een goede voorbereiding van de huid belangrijk. Daarom zie ik je graag 2 tot 4 weken van te voren, zodat ik zorgvuldig jouw huid kan beoordelen en een persoonlijk behandeladvies voor je kan samenstellen. 

Boek een gratis huidintake in zodat we kunnen bekijken of micro-needling geschikt is voor jouw huid.

 • Micro-needling gelaat 120,-
 • Micro-needling gelaat/hals 145,-
 • Micro-needling gelaat/hals/decolleté 199,-
 • Micro-needling gelaat 5x (incl. gratis producten t.w.v. 50,-) 599,-

Skindeep beauty’s Therapie Peeling Mesoestetic bij acnè of andere huidproblemen 90,-

Deze behandeling wordt uitgevoerd met de Peelings van Mesoestetic.
Mesoestetic ontwikkeld uiterst effectieve behandelingen voor huidproblemen. We werken hierbij vaak in een behandeltraject van een aantal peelings die een stap verder gaan en die ik inzet om in de eerste instantie hardnekkige acne op te ruimen.
Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.
Als we met deze peelings gaan werken dan wordt dit ondersteund met producten voor thuis. In combinatie met een orthomoleculaire behandeling kunnen er op deze manier mooie resultaten worden behaald. Mocht je nou hardnekkig acne hebben kom dan eerst langs voor een intake gesprek of een Meet & Treat behandeling, zo kan ik bekijken wat het juiste behandeltraject voor jouw huid is en je daarover goed informeren.

De verschillende Mesopeels werken op verschillende huidproblemen: lees hier meer

Inhoud Mesopeel behandeling:
• reiniging van de huid
• voorbereiding op de peeling
• aanbrengen peeling vloeistof
• neutraliseren van de peeling
• Crystal Fiber vliesmasker, Anti-stress mask of Hydra-vital mask
• afsluitende verzorging

Skindeep beauty’s Green Sea Peel 95,-

Vind je Micro-needling te heftig? Dan is de Green Sea Peel een goed alternatief!

De Green Sea Peel is een 100% biologische peeling zónder zuren of chemische ingrediënten. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

De activator vloeistof bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne, hier aan toegevoegd word het poeder met actieve stoffen uit de zee met onder andere spicula, dit zijn minuscule naaldjes van zeespons. De peeling stimuleert de huid net als bij microneedling maar werkt tegelijkertijd net als een peeling ook op de structuur van de huid.

Werkt huid verbeterend voor acne, pigmentatie, huidveroudering, doffe huid, littekens of wanneer je je huid een flinke oppepper wilt geven.

Geschikt voor vrijwel ieder huidtype, en in te zetten als kuur of als losse behandeling. ( Ik adviseer deze behandeling niet als je een schaal & schelpdier allergie hebt!)

De behandeling heeft downtime, je huid is na de behandeling rood en warm, dit trekt binnen 24 uur weg. De dagen na de behandeling zal de huid licht vervellen waarna er een mooie nieuwe huid tevoorschijn komt.

Een peeling zonder zuren

Algenextract en spicula zeespons naalden spelen hier de hoofdrol!

Kuur of losse behandeling mogelijk.

de Green Sea Peel kan zowel als losse behandeling (een oppepper) of als kuur ingezet worden. In kuurverband mag hij zelfs om de 2 weken toegepast worden waardoor de kuur vlot verloopt.

Ondersteun het herstel!

Bij the green sea peel heb je te maken met downtime. De huid is na de behandeling wat rood en gevoelig en zal in de dagen daarna licht vervellen. De juiste na verzorging voor thuis is daarom essentieel en niet inbegrepen bij de behandeling.

Wat zijn de kosten?

De green sea peel is te boeken vanaf 95,00 afhankelijk of deze gecombineerd met andere behandeltechnieken. 

Nabehandeling crème is verplicht en niet inbegrepen.

Cosmelan bij pigment problemen 775,-

Cosmelan is de behandeling bij pigmentproblemen.

Melasma, post infammatiore hyperpigmentatie na ontstekingen en beschadigingen van de huid, zonbeschadigingen en ouderdomsvlekken worden effectief aangepakt zonder de huid weer opnieuw te beschadigen.

De Cosmelan behandeling bestaat uit verschillende afspraken in de salon en een thuispakket t.w.v. 355,-.

Lees hier meer over deze behandeling: lees meer

TCA Peeling 15% 129,-

Gevorderde peeling behandeling op basis van 15% Trichloorazijnzuur (TCA).

Verhelpt effectief huidproblemen zoals rimpels (huidveroudering), pigmentvlekken, acne en littekens.

Stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor je huidstructuur verbetert, je huid egaliseert en je collageen en elastine productie wordt gestimuleerd.

Wordt vaak vergoed bij acne en rosacea!

Skindeep beauty’s Pure Cell Treatment 135,-

Een unieke behandeling op basis van levende jonge stamcellen uit de rhodiola plant. Antioxidanten en vitaminen in levende vorm dat als een masker op de huid wordt aangebracht. Gewoonlijk wordt er een gedroogd extract aangebracht van de rozenwortel, maar nu werken we dus met levende cellen die direct resultaat leveren aan de huid.

Deze behandeling is vooral geschikt voor de huid die wel wat voeding en kracht kan gebruiken, als je bijvoorbeeld ziek bent geweest of je huid heeft gewoon extra voeding nodig! De stamcellen werken op diep niveau en zorgen ervoor dat de huid er glanzender, steviger en krachtiger uitziet.

De cellen geven de huid kracht om zichzelf te repareren. Voeding voor de huid op het hoogste niveau!
Zeer geschikt in kuurvorm!

Skindeep beauty’s Cosmofacial Treatment 65,-

Cosmofacial is gezichtsreflex voor huidproblemen, zoals acné, rosacea en extreme verslapping. De behandeling gaat dieper in op de oorzaak van huidproblemen in het gezicht en wordt individueel afgestemd op het type huid. Tijdens de massage wordt er gemasseerd met klei en mineralen producten. Bij de massage wordt er gewerkt aan de hand van de Oosterse Vijf Elementen leer; Aarde, Metaal, Water, Vuur en Hout, met daarbij de drukpunten (acupunctuurpunten) en de meridianen. Verder bevat de behandeling een mooie liftende massage wat ervoor zorgt dat de doorbloeding in de huid wordt geactiveerd.

 Cosmofacial stimuleert het lichaam om intern te genezen, wat in het gezicht weer te zien is.

Je voelt je beter zowel lichamelijk als psychisch, de huid verbetert zichtbaar. Cosmofacial pakt huidproblemen aan bij de oorsprong.

Dit is de orginele Cosmofacial ontwikkeld door Lone Sorensen.

Carboxy Oxygel Zuurstofmasker behandeling 75-

Carboxy staat voor zuurstof. Met Carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. 

Via de huid wordt koolstofdioxide (CO²) toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevindt. Dit zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau in onze cellen waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Het Carboxy Oxygel masker is een verkwikkende behandeling voor het bestrijden van o.a. rimpels, huidverslapping, droge huid, donkere wallen onder de ogen en onzuiverheden.

Werking van Oxygel masker
 De CO2 die vrij komt tijdens het gebruik van dit masker activeert de cel opbouw in de huid. Oxygel heeft zowel een hydraterende als een revitaliserende werking met als resultaat een gezonde en vitale huid. 

Oxygel heeft een krachtige anti-verouderingswerking. Rimpels worden verminderd en een vermoeid gezicht krijgt weer nieuwe energie. 

Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. 
 Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstof toevoer naar het gebied is essentieel voor de celstofwisseling.

Deze behandeling is het mooiste om toe te passen in een serie van minimaal 3 keer, het hangt een beetje van jouw huidconditie af hoe vaak! Na een aantal behandelingen en met de juiste producten voor thuis gebruik zie je de huid heel mooi verbeteren; of dit nou fijne lijntjes zijn, post-acné, hyperpigmentatie of een huid die energie nodig heeft zodat deze kan verstevigen, zuurstof is hiervoor erg belangrijk en de resultaten zijn verbluffend!

BEHANDELINDICATIES

 • Doffe, vale huidskleur
 • Pigmentatieproblemen
 • Vochtarme huid
 • Acne en onzuivere huid
 • Huidveroudering
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Littekens die slecht genezen
 • Donkere kringen rondom de ogen
 • Vetophopingen in het gelaat 

Kuur van 3 keer 189,-

Kuur van 5 keer 325,-