Speciale gezichtsbehandelingen voor huidverbetering

Glowing skin is always in.

Soms heeft de huid meer nodig dan alleen een behandeling.

De onderstaande behandelingen zijn therapeutische behandelingen om de huid net even wat meer te geven. Erg mooi om evt. in kuurverband te ondergaan.  Vaak gecombineerd met het juiste voedingsprogramma voor jouw lichaam om tot mooi resultaat te komen. Op deze manier corrigeren we de huid daar waar nodig is en werken we zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Succes verzekerd!

Wil je weten of onderstaande behandelingen voor jouw geschikt zijn? Boek dan een gratis huidintake in.

Behandelingen

Skindeep beauty's Micro-needling therapie

De beste manier om het herstellend vermogen van de huid te stimuleren is het “doelgericht beschadigen van de opper- en lederhuid”. De afweerreactie die op gang komt stimuleert de groei van voedende kleine bloedvaatjes en een nieuw zacht collageenlaagje.

Micro-needling therapie kan vooral worden ingezet voor de behandeling van post-acné littekens, fijne lijntjes, grove poriën, zonschade, huidveroudering, vochtarme huid en een doffe huid. Afhankelijk van de indicatie en wensen kunnen we micro-needling behandelingen afwisselen met peelings of andere behandel methodes.

Hoe werkt micro-needling?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een vibrerende pen met minuscule steriele naaldjes. We maken onder hoge snelheid kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Op deze manier stimuleren we de huid precies genoeg om het natuurlijk herstelvermogen van de huid te activeren. Door prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken en om onnodige huidreacties te voorkomen, is een goede voorbereiding van de huid belangrijk. Daarom zie ik je graag 2 tot 4 weken van te voren, zodat ik zorgvuldig jouw huid kan beoordelen en een persoonlijk behandeladvies voor je kan samenstellen. 

Boek een gratis huidintake in zodat we kunnen bekijken of micro-needling geschikt is voor jouw huid.

 • Micro-needling gelaat €95,-
 • Micro-needling gelaat/hals €139,-
 • Micro-needling gelaat/hals/decolleté €189,-
 • Micro-needling gelaat 5x (incl. producten t.w.v. €50,-) €475,-

Skindeep beauty’s Cell Treatment €130,-

Een unieke behandeling op basis van levende jonge stamcellen uit de rhodiola plant. Antioxidanten en vitaminen in levende vorm dat als een masker op de huid wordt aangebracht. Gewoonlijk wordt er een gedroogd extract aangebracht van de rozenwortel, maar nu werken we dus met levende cellen die direct resultaat leveren aan de huid.

Deze behandeling is vooral geschikt voor de huid die wel wat voeding en kracht kan gebruiken, als je bijvoorbeeld ziek bent geweest of je huid heeft gewoon extra voeding nodig! De stamcellen werken op diep niveau en zorgen ervoor dat de huid er glanzender, steviger en krachtiger uitziet.

De cellen geven de huid kracht om zichzelf te repareren. Voeding voor de huid op het hoogste niveau!
Zeer geschikt in kuurvorm!

Skindeep beauty’s Bio-peeling Piura €65,-

De professionele dieptereiniging van de huid! Vooral geschikt voor de huid met problemen zoals acné, onzuiverheden, pigmentvlekken en huidveroudering.

Deze kruidenpeeling is ontwikkeld met nieuw ontdekte werkstoffen en is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden, zuren, extracten en plantoliën. 100% natuurlijk. Werkt krachtig en doeltreffent. Waar veel peelings alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Piura Bio Peeling de huid van binnenuit en zet de huid aan tot herstel en verbetering. Het resultaat is een gezonde, schone en “Glowing Skin”.

Geschikt voor alle huidtypes, ook voor mannen, getinte en donkere huid. 

Losse behandeling €65,-

Kuur van 3 behandelingen €180,- (€15,- korting)

PAKKETDEAL inclusief producten voor thuisgebruik t.w.v. €70,45, nu €130,-

Na de Bio-Peeling is belangrijk om de huid met speciale producten thuis te verzorgen, zodat het resultaat optimaal zal zijn.

Skindeep beauty’s Cosmofacial Treatment €65,-

Cosmofacial is gezichtsreflex voor huidproblemen, zoals acné, rosacea en extreme verslapping. De behandeling gaat dieper in op de oorzaak van huidproblemen in het gezicht en wordt individueel afgestemd op het type huid. Tijdens de massage wordt er gemasseerd met klei en mineralen producten. Bij de massage wordt er gewerkt aan de hand van de Oosterse Vijf Elementen leer; Aarde, Metaal, Water, Vuur en Hout, met daarbij de drukpunten (acupunctuurpunten) en de meridianen. Verder bevat de behandeling een mooie liftende massage wat ervoor zorgt dat de doorbloeding in de huid wordt geactiveerd.

 Cosmofacial stimuleert het lichaam om intern te genezen, wat in het gezicht weer te zien is.

Je voelt je beter zowel lichamelijk als psychisch, de huid verbetert zichtbaar. Cosmofacial pakt huidproblemen aan bij de oorsprong.

Dit is de orginele Cosmofacial ontwikkeld door Lone Sorensen.

Carboxy Oxygel Zuurstofmasker behandeling €70,-

Carboxy staat voor zuurstof. Met Carboxy therapie breng je meer zuurstof in de huid en verbeter je de doorbloeding. 

Via de huid wordt koolstofdioxide (CO²) toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevindt. Dit zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau in onze cellen waarop deze weer beter gaan functioneren en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Het Carboxy Oxygel masker is een verkwikkende behandeling voor het bestrijden van o.a. rimpels, huidverslapping, droge huid, donkere wallen onder de ogen en onzuiverheden.

Werking van Oxygel masker
 De CO2 die vrij komt tijdens het gebruik van dit masker activeert de cel opbouw in de huid. Oxygel heeft zowel een hydraterende als een revitaliserende werking met als resultaat een gezonde en vitale huid. 

Oxygel heeft een krachtige anti-verouderingswerking. Rimpels worden verminderd en een vermoeid gezicht krijgt weer nieuwe energie. 

Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. 
 Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid worden de rode bloedcellen aangezet om meer O2 (zuurstof) af te geven. Een verhoogde zuurstof toevoer naar het gebied is essentieel voor de celstofwisseling.

Deze behandeling is het mooiste om toe te passen in een serie van minimaal 3 keer, het hangt een beetje van jouw huidconditie af hoe vaak! Na een aantal behandelingen en met de juiste producten voor thuis gebruik zie je de huid heel mooi verbeteren; of dit nou fijne lijntjes zijn, post-acné, hyperpigmentatie of een huid die energie nodig heeft zodat deze kan verstevigen, zuurstof is hiervoor erg belangrijk en de resultaten zijn verbluffend!

BEHANDELINDICATIES

 • Doffe, vale huidskleur
 • Pigmentatieproblemen
 • Vochtarme huid
 • Acne en onzuivere huid
 • Huidveroudering
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Littekens die slecht genezen
 • Donkere kringen rondom de ogen
 • Vetophopingen in het gelaat 

Kuur van 3 keer €189,-

Kuur van 5 keer €325,-

Boek nu een behandeling online