Huidproblemen

Huidproblemen effectief aanpakken!

Huidproblemen zoals acné, rosacea, eczeem en psoriasis kunnen jarenlang voortduren, dit geeft niet alleen veel ongemak in het dagelijks leven, maar kan ook op emotioneel niveau zwaar zijn.

Huidproblemen geven aan dat er in het lichaam iets niet goed gaat! Als je weet wat er mis gaat, dan kan je vaak dit probleem effectief aanpakken d.m.v. een persoonlijk op maat gemaakt traject.

Soms is het probleem vrij simpel opgelost en kan je binnen 3 maanden van je huidprobleem af zijn. In andere gevallen duurt het langer en krijgen we het niet helemaal weg, maar zeker rustiger!

Ik ben huidspecialist, hormoontherapeute en orthomoleculaire voedingscoach en doordat ik ook de mogelijkheid heb om te testen; ontlastingstesten, bloedtesten en voedselintolerantie testen kunnen we gauw tot de oorzaak komen. De afgelopen jaren heb ik al veel klanten mogen helpen naar een mooie, egale huid zonder ontstekingen!

Reviews:

Jeffrey:

Na verschillende therapeutes te hebben geraadpleegd en veel geld uitgegeven, wist marjolein mijn huid rosacea rustig te krijgen! Ik ben nog niet helemaal klaar met mijn traject maar ben al zo blij hiermee!

Celina:

Ik merkte meteen na het starten van het voedingstraject, dat de grote ontstekingen op mijn wangen verdwenen. Ik vind het voedingsplan gemakkelijk en heel erg lekker, heel veel recepten waar ik wat mee kan.

Ellen:

Een warm ontvangst en 100% persoonlijke aandacht. Ik ben bij haar geweest i.v.m eczeem van mijn dochtertje. Marjolein neemt de tijd en heeft super waardevol advies gegeven. Ze is zorgzaam en kijkt ook echt naar het kind en wat er voor ons mogelijk is. Na een voedingsintolerantie test hebben we een advies op maat gekregen met een keur aan recepten en tips. Binnen een week was het eczeem nagenoeg weg en heb ik een energieker en blijer kind! Heel dankbaar!

Igor:

Ik had zware eczeem op mijn handen, in mijn ellenbogen en onder mijn ogen! Na een darm-detox en een voedingsintolerantie test weet ik wat ik nu wel en niet kan eten. Aangevuld met de juiste supplementen en de juiste crème is alles veel rustiger geworden. Ik heb niet meer van die opvlammingen op mijn huid waarbij ik de soms ’s nachts niet kon slapen van de jeuk! Ik hoef me nu ook niet meer druk te maken of iedereen naar mijn huid kijkt.

Nathalia:

Ik wist niet dat ik zoveel suiker at! Marjolein heeft me laten inzien dat mijn voeding vol suiker zat en dat ik heel vaak at, hierdoor had ik acné. Ik gebruikte ook voor mijn huid de verkeerde producten, die juist ontstekingen veroorzaakten. Mijn huid is onwijs opgeknapt en ik kom nu alleen nog voor onderhoud van mijn huid!

Maaike:

Ik kwam bij Marjolein met hormonale huidproblemen en PMS klachten. We zijn eerst aan de slag gegaan met mijn voeding en lifestyle. Daar viel bij mij al zoveel winst in te behalen. Ik voel me in ieder geval veel beter, meer energie en een mooiere huid! Mijn PMS is zo goed als verdwenen en als ik weer klachten heb dan weet ik nu wat ik moet doen.

Een geweldige investering in mijn gezondheid is dit geweest en ik ben eeuwig dankbaar dat ik deze stap heb gezet. Super bedankt!

 

Mocht je meer informatie willen ontvangen er zijn verschillende mogelijkheden:

Meet & Treat behandeling: Een eerste ontmoeting waarbij ik meteen ga behandelen.

Een informatie gesprek: dit kan in de praktijk, maar kan ook telefonisch.